Millä tavoin opin ymmärtämään AS-miestäni paremmin?

Parisuhteiden, sukulaisuussuhteiden ja työpaikkojen ihmissuhteiden palsta (ei AS-lasten vanhemmille, joille on oma erityinen palsta).
kuunhelmi
Viestit: 1
Liittynyt: 25.03.2018 15:24

Millä tavoin opin ymmärtämään AS-miestäni paremmin?

Viesti Kirjoittaja kuunhelmi »

Diagnoosi on kohtalaisen tuore ja se on aiheuttanut miehessäni hämmennystä ja arvottomuuden tunnetta. Tilannetta ei helpota se että hänellä myös vaikea ADHD ( kuten itsellänikin). Ajoittain tuntuu siltä että elehdin tai ilmeilen väärin jonka johdosta mieheni kiukustuu, tarkoitusperäni ovat kuitenkin toiset. Välillä olen hyvin neuvoton asian kanssa, sillä en jaksaisi aina selittää jokaista henkäystä ja käden liikkeen merkitystä juurtajaksain. Onko täällä kenelläkään antaa yksinkertaisia vinkkejä joilla hän ymmärtäisi minua paremmin ja päinvastoin?

Myrtis
Viestit: 1
Liittynyt: 27.11.2018 12:47

Re: Millä tavoin opin ymmärtämään AS-miestäni paremmin?

Viesti Kirjoittaja Myrtis »

Nyt taitaa olla jo vähän liian myöhästä vastata tälleen vuoden loppupuolella, mutta menköön!

Ite AS-ihmisenä sanoisin, että kysy ja keskustele. Kerro, mitä tarkotat tietyillä ilmeillä ja eleillä ja yritä tälleen korjaa miehes käsitystä "provosoinnista". Tietenki me kaikki ollaan erillaisia, mutta ainaki itteä tää auttaa tollasissa tilanteissa. Älä kohtele miestäs, niinku hän olisi yhtäkkiä muuttunut jotenki poikkeavaks, se on pahinta mitä mulle on tehty. Kysy, kysy, kysy. Keskustelkaa! Perinpohjanen keskustelu ja vaikka kummanki näkökulmien ylös kirjaaminen saattais auttaa, jonka jälkee ne käydään sit yhessä läpi ja tuodaan kummanki kanta esille.

Paremmin en osaa auttaa, anteeksi siitä!

- 16v AS-muija Myrtis

Vastaa Viestiin